Editie limitata 2010/2011 Ural Snow Leopard

Masinile si motocicletele albe indica un anumit scop de intrebuintare. Masinile albe sunt de obicei masini de incarcatura. Motocicletele albe erau folosite in trecut de catre politie. Si totusi, proiectantii de vehicule au din cand in cand in viziunea lor “albul”. Astfel, la fiecare 15 ani, masinile albe sunt din nou la moda, dar tot la fel de repede si dispar de pe strazi. Cu toate acestea, de-a lungul ultimilor ani, aceste vehicule nu au mai disparut. Toti producatorii de masini premium au fost evident de accord sa continue sa ofere limuzine scumpe, albe. Iar noi i-am luat drept exemplu cu mare entuziasm.
Asa cum Porsche si Ferrari isi vand masinile sport in alb, Ural trebuie sa intruneasca accelasi tipar. Insa Ural nu va fi complet alb, Ural va fi cu gri si alb. In aceasta iarna 2010/2011 va fi o noua editie speciala.

Leopardul zapezilor (Snow Leopard) este o felina de dimensiuni mari care traieste in muntii din Asia de Sud sau Asia Centrala. In marea majoritate a cazurilor duce o viata solitara. In Rusia aceasta feline traieste in muntii Altai si in apropierea lacului Baikal.

Din nefericire, leopardul zapezilor va fi o specie pe cale de disparitie; acesta este vanat pentru blana lor gri-alba foarte valoroasa.

Editia limitata Ural Snow Leopard pentru decembrie 2010 se defineste prin armonia creata intre sasiul gri si restul componentelor albe. Acest model se va livra in doua versiuni:

Doar cinci unitati vor fi fabricate ca versiune a nobilului Retro. Este o motocicleta cu atas foarte bine pusa la punct, avand un aspect clasic. Fata de modelul standard Retro, toate locurile si prelate atasului sunt gri. Atasul este dotat cu un loc rezervat bagajelor, canistra din otel inoxidabil, bara frontal de protectie si un far aditional. Este o motocicleta cu atas pentru zilele insorite, ideala pentru a fi expusa, pentru a fi lustruita si iubita.

Cea mai importanta versiunea va fi Snow Leopard dupa modelul Ranger, fiind o motocicleta cu atas complet dotata de iarna. Poate fi echipat cu trei anvelope de iarna Heidenau, pentru regiuni cu ierni mai putin aspre. Are manere incalzite si un parbriz pentru sofer. Atasul este dotat cu lopata, canistra, plasa pentru bagaje, far aditional, bara frontala de protectie si o roata de schimb cu tinte (sau o roata de schimb standard). Se vor fabrica doar in jur de 20 de unitati pentru piata din Europa.

Asadar este timpul sa va achizionati un Snow Leopard de la dealer-ul Ural!

Apasa jos pentru a vizualiza specificatiile modelului Ural Snow Leopard 2010/2011 - Editie limitata:
Specificatii Ural Snow Leopard 2010/2011 - Editie limitata