Editie limitata 2009/2010 Ural Red October

De-a lungul anilor a devenit un obicei ca importatorul european sa creeze si sa comande o editie limitata de motociclete Ural de la fabrica din Siberia, pentru a fi produsa in cateva numere.
In acest an am fost indrazneti si curajosi in alegerea unui tipar in rosu aprins si lucios si un negru mat, nu neaparat asociat unei motociclete sau designului unui atas. Tema modelului se bazeaza pe romanul “Vanatoarea lui Octombrie Rosu” (“The Hunt for Red October”) de Tom Clancy si varianata sa cinematografica. Editia limitata Ural va fi lansata pentru public in toamna anului 2009.

Cateva intrebari care ne vin in minte:
1. Modelul Ural “Red October“ este un submarin rusesc cu rachete?
Nu! Acest “Red October“ nu este un submarin. Este o motocicleta cu atas ruseasca Ural 2009 editie limitata.
2. Modelul Ural “Red October“ are propulsie magneto-hidro-dinamica (MHD) asa cum apare in film?
Nu! Modelul Ural “Red October“ nu are propulsie magneto-hydro-dinamica (MHD). Are un motor in doi cilindri dispusi orizontal-opus (MBS, negru mat), cu capacitatea de 745 cc, cu aproape 40 CP, cutie de viteze cu patru trepte si marsarier si arbore de actionare a rotii din spate.
3. Poate Ural “Red October” sa se deplaseze fara a fi zgomotos si fara a fi detectat?
Da si nu! Vehiculul poate fi impins manual si atunci anvelopele de 18 Heidenau nu scot niciun zgomot. Odata ce motorul de mare putere (MBS), negru mat este pornit, haraitul celor doua amortizoare de zgomot nerestricionate va va da de gol.

Editia limitata a modelului Ural “Red October” 2009 este mai joasa decat modelul standard Ural. Rotile de 18 in locul celor obisnuite de 19, atasul montat mai jos si vopseaua rosie aprinsa dau un aspect agresiv motocicletei, chiar si in stationare. Centrul de gravitatie jos imbunatateste stabilitatea in timpul virajelor luate cu viteza mare.
Ca intotdeauna, la editiile limitate Ural gasiti multe detalii mici care pun in evidenta tema modelului:
Modelul “Red October” va fi dotat cu levier de marsarier prins de rezervor, faruri rotunde in stil retro la atas, plasa de bagaje in spatele scaunului soferului si o alta plasa de bagaje deasupra atasului, o cutie practica din otel inoxidabil in spatele atasului, avand un desen deosebit care indica oarecum adevarata origine a motocicletelor Ural.
Aceasta motocicleta Ural sarbatoreste contrastul dintre negrul discret si mat de pe toate laturile cadrului si rosul aprins si lucios de pe restul componentelor.
Vanatoarea pentru Red October este acum deschisa! Ural nu va lansa mai mult de 30 de unitati in octombrie 2009.
Oricine doreste sa achizioneze una din aceste motociclete cu atas Ural, este invitat sa mearga imediat la dealerul lor Ural.

Apasa jos pentru a vizualiza specificatiile modelului Ural Red October 2009/2010 - Editie limitata:
Specificatii Ural Red October 2009/2010 - Editie limitata