Editie limitata 2007 Ural Pustinja

"Pustinja" inseamna in limba rusa "desert".
100% fara crom, totul la aceasta motocicleta este de culoare galben-gri-maro murdar. Se poate spune despre motocicleta ca este mai putin atragatoare, dar nu si nefunctionala. Modelul Ural Pustinja prezinta o multime de calitati care inlesnesc calatoriile prin orice desert al lumii:

• Tractiune pe doua roti interschimbabila si schimbator de viteze cu marsarier.
• Patru anvelope cramponate – fabricate in Germania de catre Heidenau – cele mai bune anvelope posibile pentru motocicletele cu atas Ural.
• In partea din fata a atasului este montata o cutie din otel: rezistenta la apa, nisip, praf, zapada si ideala pentru a depozita lucruri de valoare, deoarece cutia se poate incuia.
• In partea din spate a atasului gasiti o cutie de prim ajutor si o canistra pentru pastrarea lichidelor.
• Motocicleta este dotata cu un reflector pentru trimiterea semnalelor SOS, spre exemplu.
• Plasa pentru bagaje de deasupra rotii de rezerva nu are nevoie de o prezentare in detaliu, Ural este oricum cunoscut pentru capacitatea sa mare de incarcare.

Exista o singura problema: motocicleta Pustinja va fi produsa numai in 35 de unitati.
La sfarsitul lunii septembrie modelul Pustinja va fi livrat catre cativa dintre dealerii autorizati Ural. Asadar, grabiti-va sa contactati dealaerul Ural pentru a achizitiona una dintre motocicletele Ural Pustinja.
Ne vedem curand in deserturile nisipoase, deserturile pietroase, deserturile de asfalt, deserturile de gheata, deserturile acoperite de zapada, deserturile urbane, deserturile de sare, deserturile reci, deserturile acoperite de ceata, deserturile cu vanturi puternice, deserturile de pe Marte, deserturile de apa?, deserturile de coasta, deserturile aride din lumea aceasta!

Apasa jos pentru a vizualiza specificatiile modelului Ural Pustinja 2007 - Editie limitata:
Specificatii Ural Pustinja 2007 - Editie limitata