Урал Гибрид 2013/2014

Aceasta toamna va reprezenta in sfarsit sfarsitul erei glorioase a modelelor Ural pe carburatie. Omologarea de tip pentru modelele noi Ural cu injectie (EFI) a fost emisa. De acum inainte vor fi produse numai modelele EFI in fabrica Ural. Totusi, Importatorul Ural pentru Europa, s-a asigurat ca nu vor fi neglijate nevoile fanilor modelelor pe carburatie. Din acest motiv, in Noiembrie 2014 s-a lansat Editia Limitata, sau putem spune ULTIMUL model pe carburatie. Doar 25 unitati din acest model exceptional vor fi produse. Ce face acest Ural sa fie asa special? Am combinat vechea tehnologie pe carburator (ca la modelele pana in 2013) cu cateva imbunatatiri majore ale noii generatii Ural 2014, cum ar fi frane pe disc pe toate trei rotile, volum mai mare al filtrului de aer, amortizor de directie hidraulic si filtru de ulei extern. Pentru motive evidente am botezat aceasta editie limitata URAL HYBRID 2013/2014. Cadrul si elementele de caroserie sunt toate vopsite electrostatic; cadrul este vopsit in negru mat, piesele de caroserie sunt gri asfalt, si ca sa sublinieze aspectul si mai mult, trenul de rulare este de asemenea negru. Ural Hybrid este un model 2WD si este echipat cu cateva accesorii exceptionale nou intrate in gama:

Sipetul comorilor Ural:
Acesta este un sistem topcase “Made in Russia” din otel si aluminiu. Categoric fara plastic! In locul seii pasagerului avem un portbagaj solid pe aripa spate, care functioneaza ca baza pentru cutie. Cutia are o rama de otel si pereti din aluminiu in forma unui sipet antic de comori, si bineinteles este etansa la apa. Ce design poate fi mai bun pentru un topcase Ural care sa imbine practicul cu romantismul?

Proiectoare auxiliare:
Este un proiector off-road in dreapta farului, si un proiector de ceata in stanga farului. Este asta util? Ei bine, intotdeauna e mai bine sa ai mai multa lumina decat prea putina, si in orice caz arata cool. Oricum, este aproape imposibil sa gasesti un BMW GS in ziua de azi care nu are 3 faruri! Trebuie sa fim in rand cu lumea!

Protectii de ghidon de foarte buna calitate fabricate de firma de top Barkbuster din Australia. Unii spun ca protectiile protejeaza ghidonul, noi preferam sa spunem ca il decoreaza! Indiferent de opinie, acestea sunt tot de culoare gri ca sa se asorteze cu restul. Nu numai ca sunt practice si eficiente ci si usor de montat si demontat.

Ural Hybrid este disponibil la dealerul tau Ural, in limita celor 25 unitati fabricate, pentru pretul de 13.640 Euro inclusiv TVA.

Primul venit - primul servit!

Apasa jos pentru a vizualiza specificatiile modelului Ural Hybrid 2013/2014 - Editie limitata:
Specificatii Ural Hybrid 2013/2014 - Editie limitata