Suntem prezenti la SMAEB in perioada 19 - 21 Aprilie, Romexpo.
A VII-a editie MAN la care participam si anul acesta are loc in perioada 18-21 Iulie, la Lepsa - Vrancea.
A treia Intalnire Europeana Ural Franta de anul acesta va avea loc in perioada 20-22 Septembrie, Parc d’Olhain - Franta.
Intalnirea europeana Ural 2018
Intrunirea europeana Ural de anul acesta se tine in perioada 31 August - 2 Septembrie, Aschach a.d. Donau - Austria.
A VI-a editie MAN la care participam si anul acesta are loc in perioada 12-15 Iulie, la Lepsa - Vrancea.
Participam la MAN 2017 ce va avea loc in perioada 20 - 23 Iulie in comuna Arefu, jud. Arges, pe versantul sudic al Transfagarasanului, unde gazda buna va fi Cabana Cumpana.
Perioada: 23 - 25 Iunie 2017
Locatie: Camping Dragoske, Sat Burlusi, Jud. Arges, Romania.
Participam si anul acesta la a IV-a editie MAN unde va asteptam cu informatii despre modelele Ural. Intalnirea are loc in perioada 18-21 August la Sovata, Campingul Stana de Vale.
Intalnirea europeana Ural 2016
Anul acesta intrunirea europeana Ural se tine in Austria pe cea mai mare pasune alpina la altitudinea de 1200m. Ural Romania va fi acolo impreuna cu un grup de prieteni. Daca vrei sa ni te alaturi contacteaza-ne pentru organizare.
Perioada: Vineri 04 - Duminica 06 Iulie 2014
Locatie: Pensiunea Csipkes, comuna Zabala, Covasna, Romania.
Participam si anul acesta la MAN unde va asteptam cu informatii despre modelele Ural si motociclete pentru test drive. Ca sa evitam situatiile neplacute, cei interesati de test drive sunt rugati sa ne contacteze prin e-mail pentru programare.
A sasea intalnire europeana Ural
Anul acesta intrunirea europeana Ural se tine in Austria pe cea mai mare pasune alpina la altitudinea de 1200m. Ural Romania va fi acolo impreuna cu un grup de prieteni. Daca vrei sa ni te alaturi contacteaza-ne pentru organizare.
Vineri dupa amiaza, cu o intarziere englezeasca de minim 2 ore, ne-am pornit spre bulgari, cu ideea sa vizitam Veliko Tarnovo si imprejurimile. Am plecat 3 atase din Romania, urma sa facem jonctiunea cu al 4-lea sambata dimineata la locul de campare. Numai ca cei 4 apostoli sunt 3, Luca si Matei, asa ca Radu cu BMW-ul R75/5 s-a decis sa mai stea in Vama si nu a mai ajuns...
Perioada: Vineri 19 - Duminica 21 Iulie 2013
Locatie: Casa Zmeilor (Drachen Haus), Sambata de Sus, Brasov, Romania.
Participam la prima editie a intalnirii moto M.A.N.Romania = Motoraliul Anual National din Romania!
In vederea organizarii optime a sesiunilor de test drive cu modelul prezent - Ural Retro, doritorii sunt rugati sa ne contacteze prin e-mail pentru programare.

Salon Auto - Ploiesti

"Ural Moto va participa la SALON AUTO, editia a XIV-a
Salon de automobile, autoutilitare, piese de schimb si accesorii auto, instrumente de creditare si asigurare
5 – 9 iunie 2013, Centrul Civic Ploiesti
in colaborare cu Thomas Sales Ploiesti"
Am mers spre Krushevo - asa cum am planificat traseul - pe langa lacul Ohrid, drum foarte frumos.Din cauza asta din nou nu ne-am incadrat in program si nu ajungem decat pana la Bitola. Pana am inceput sa urcam gasim un fel de Muzeu al Satului, o reproducere a unei vechi localitati lacustre pe Ohrid in locul numit “Golful Oaselor”...
Pentru ca eram dator cu asta unor prieteni, imediat ce am strans pozele de la toti din grup povestesc aici pe scurt calatoria de anul acesta pe mobra cu atas prin Europa.
Asadar in ziua stabilita pentru plecare, la ora convenita pentru start, noi ca de obicei ne bem linistiti cafeaua. Din acest motiv, plecam cu intarziere de 5 ore si nu ajungem decat pana la Sighisoara, unde ne campam intr-un camping frumos chiar in centru...
Stabilim traseul, până la destinaţie vom opri să vedem Budapesta şi Viena, iar după aceea vom vizita şi Praga. Facem ultimele cumpărături.
Dat fiind că ieşim târziu din ţară, ajungem spre seară în Budapesta, ne întindem corturile într-un camping, foarte aproape de centrul oraşului. Aici nu suntem singurii motociclişti, lângă un cort stau cuminţi 2 motociclete de viteză, cu nr. de Marea Britanie. Aproape toţi cei campaţi au arborate drapelele ţărilor de unde vin. Remarcăm o rulotă veche, cu pavilion australian. Renunţăm la a vedea oraşul noaptea, în favoarea unor beri Timişoreana, scoase din coburi şi răcite bine în congelatorul din camping...